Protime Logo
               ... la timpul şi locul potrivit!
     

Planificare
Program


Eficiența înseamnă de multe ori să ai omul potrivit la timpul potrivit. Iar aceasta presupune un orar bine întocmit cu reguli astfel stabilite încât să acopere nevoile pe fiecare schimb, fără ca eventualele absențe, zile libere sau concedii, care ar putea apărea, să conducă la întârzieri în procesul de producție și implicit să determine nevoia de ore suplimentare. Schimburi, pauze, concedii, absențe, ... Companiile de succes știu că flexibilitatea programului este o calitate apreciată de către angajați, indiferent că vorbim despre un orar flexibil sau de planificarea fără constrângeri a concediilor. Studiile confirmă că randamentul la locul de muncă este influențat în mare măsură de stabilitatea pe plan personal. Un program de lucru rigid poate afecta echilibrul în plan personal.

Pe de altă parte, un program de lucru flexibil implică un efort de management considerabil din partea companiei. Fără un sistem potent este greu a măsura și echilibra balanța dintre efortul investit și rezultatele pozitive obținute.

Pentru a raspunde cu succes nevoilor implicate de procesul de planificare a programului, Suita Protime:
  • permite emularea software a oricărui tip de program, indiferent de complexitate
  • calculează cu precizie atât abaterile de la program cât și orele suplimentare
  • oferă vizibilitate pentru toate nivelele de management în planificarea activităților în funcție de disponibilitatea resurselor umane