Protime Logo
               ... la timpul şi locul potrivit!
     

Soluție Protime


You need to upgrade your Flash Player
(vezi aici prezentarea la o calitate video superioara)
Protime

Protime N.V. este o companie Belgiană ce activează, prin soluția Protime, în domeniul managementului forței de muncă încă din 1996.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să vizitați situl european al companiei Protime: www.protime.eu

Misiune

Vom depune eforturi în mod constant pentru a dezvolta și aduce pe piață soluții de cea mai înaltă calitate care să măsoare, să gestioneze, să controleze și să valorifice la maxim capitalul uman al clienților noștri prin înțelegerea nevoilor acestora și satisfacerea tuturor așteptărilor oferind soluții profesionale și servicii personalizate.

Abordarea noastră

Soluția Protime pentru gestiunea timpului, planificare și servicii HR este recunoscută pe scară largă ca fiind de clasă modială. Ea este bazată pe o arhitectură unică, proiectată pentru a fi usor adaptabilă oricărei nevoi a utilizatorului final.

De la stadiu de concept la stadiul de dezvoltare, prin integrare și livrare, până la suport și intreținere, furnizăm clienților noștri un serviciu complet. Fiecare implementare este asignată unei echipe de consultanți și ingineri cu experiență care se asigură ca soluția să fie livrată rapid, într-un mod profesional și cu implicații minime asupra activității clientului.

Nu este de mirare că azi mai mult de 4.000 de companii din Europa se bazează pe Protime pentru a executa procesele implicate de gestiunea capitalului uman.