Protime Logo
               ... la timpul şi locul potrivit!
     

Știri

news

2010
18
Iunie

Protime în România

Protime, lider pe piata europeană a produselor software pentru managementul forţei de muncă, este disponibil acum şi în România prin Diginesis. Diginesis, care din 2003 se ocupă de dezvoltarea produselor Protime, va reprezenta această companie în România şi va asigura suport complet pentru suita de produse Protime precum şi serviciile asociate, venind astfel în întâmpinarea cererii în continuă creştere de instrumente de management şi gestiune a forţei de muncă.

"Prin realizarea acestei colaborări, companiile din România au acum acces la training, suport şi servicii locale pentru un întreg portofoliu de produse de eficientizarea a forţei de muncă” a declarat Ionuţ Negru, managing director la Diginesis. "Având în vedere situaţia economică a acestui moment, cheltuielile legate de forţa de muncă sunt reevaluate. Suita Protime va duce la accelerarea procesului de evaluare şi eficientizare a celei mai importante posesiuni a unei companii, forţa de muncă. Dacă înainte de criză exista frica de a schimba un sistem care ‘mergea’, acum tocmai lipsa de performanța a acelui sistem îi va determina pe manageri să folosescă soluția noastră.

Soluţia Protime pentru gestiunea timpului, planificare şi servicii HR este recunoscută pe scară largă ca fiind cea mai bună alegerea pentru a executa procesele implicate de gestiunea capitalului uman. Ea este bazată pe o arhitectură unică, proiectată pentru a fi uşor adaptabilă oricărei nevoi a utilizatorului final.

"Suntem mândri că am putut aduce şi în România soluţiile oferite de suita Protime. Acestea garantează un management de calitate al forţei de muncă prin planificarea resurselor și gestiunea timpului. Iată de ce suntem încântaţi să ne extindem portofoliul prin adoptarea celei mai avansate soluţii de management a capitalului uman din Europa." a declarat Ovidiu Matei, coordonatorul proiectului comercial Protime la Diginesis. "Vom depune eforturi în mod constant pentru a aduce pe piaţă soluţii de cea mai înaltă calitate care să măsoare, să gestioneze, să controleze şi să valorifice la maxim capitalul uman al clienţilor noştri prin înţelegerea nevoilor acestora şi satisfacerea tuturor aşteptărilor oferind soluţii profesionale şi servicii personalizate.", a mai completat Matei.

Despre Protime

Protime N.V. este o companie belgiană care construieşte încă din 1996 soluţia Protime, un sistem de planificare, pontaj şi control acces folosit în peste 4000 de companii, devenind astfel lider european in oferirea de soluţii software pentru eficientizarea forţei de muncă.

Despre Diginesis

Diginesis este o companie romano-belgiană care vine în întâmpinarea nevoilor crescute ale organizaţiilor din diferite domenii de activitate care au înţeles necesitatea eficientizării procesului de producţie. Cu o bogată experienţă internă şi internaţională a echipei tehnice şi manageriale, la care se adaugă promptitudinea şi seriozitatea cu care îşi respectă obligaţiile şi angajamentele contractuale, Diginesis a reuşit să-şi consolideze poziţia pe piaţa produselor şi serviciilor software.